Home eMuzicanti Despre noi Cum cumpar? Livrare Garantie si service Info Stoc Forum Contact
Catalog produse
Instrumente cu clape Chitare si bass Echipamente audio Microfoane Acordeoane Tobe si percutie Echipamente Dj Echipamente de studio Procesoare si efecte Lumini si scena Instrumente de suflat Instrumente cu arcus Casti Cabluri si mufe Stative Accesorii

Cum cumpar?

Aceasta sectiune are rolul de a prezenta modalitatile si pasii ce trebuiesc urmati pentru a efectua o comanda online.

Toate produsele de pe site-ul eMuzicanti.ro, sunt vandute numai pe baza de factura, astfel ca, in acord cu legislatia fiscala in vigoare, factura trebuie completata, obligatoriu, cu datele complete ale clientului. Ne obligam ca aceste date sa fie tinute confidentiale si sa fie folosite de catre eMuzicanti.ro doar in scop de vanzare catre client.

Comanda produsului

Vom incerca mai departe sa prezentam cateva din situatiile intampinate de client in efectuarea unei comenzi online. Categoriile de produse se gasesc pe partea stanga a paginii web. Selectand o categorie veti putea vedea toate produsele din categoria respectiva in ordine crescatoare a preturilor.

Doriti sa plasati o comanda, dar NU doriti sa va logati/inregistrati

Comanda telefonic
-
Contactati telefonic unul dintre agentii de vanzari, solicitati produsele, stabiliti cu acesta aspectele tehnice, financiare cat si modalitatea de livrare. 

Agentul de vanzari va solicita informatii minime pentru completarea facturii, si din acest moment comanda dvs. este confirmata si in curs de livrare. Numerele de telefon la care ne puteti contacta le gasiti accesand meniul CONTACT.

Doriti sa plasati o comanda pe site, online si sunteti utilizator inregistrat

Produse in cos
-
Puteti adauga produse in cosul de cumparaturi indiferent daca sunteti utilizator logat/inregistrat sau nu, cu ajutorul butonului "ADAUGA IN COS". In momentul in care cosul dvs. virtual de cumparaturi va contine toate produsele dorite apasati butonul "CUMPARARE". 

Exista doua variante: 
Nu aveti cont deschis si activ la noi.
- In acest caz va trebui sa va inregistrati si veti avea de completat un formular de "Date Personale". In urma completari formularului veti primi un email prin care vi se va solicita confirmarea deschideri contului. 

Aveti un cont deschis la noi. 
-
In acest caz va trebui sa va autentificati (daca nu sunteti deja) pentru a putea emite comanda.

Cosul de cumparaturi poate fi modificat in orice moment: aveti posibilitatea de a modifica cantitatea produselor dorite, sau chiar eliminarea lor din cos. Produsele se mentin active in cos de la o sesiune la alta, pana in momentul in care Dvs. doriti sa le eliminati, sau sa le comandati.

Pentru a va livra produsele din cosul de cumparaturi, trebuie sa completati detaliile comenzii: date de facturare, adresa de livrare, metoda de plata.

Pentru finalizarea comenzii apasati butonul "COMANDA".