Home eMuzicanti Despre noi Cum cumpar? Livrare Garantie si service Info Stoc Forum Contact
Catalog produse
Instrumente cu clape Chitare si bass Echipamente audio Microfoane Acordeoane Tobe si percutie Echipamente Dj Echipamente de studio Procesoare si efecte Lumini si scena Instrumente de suflat Instrumente cu arcus Casti Cabluri si mufe Stative Accesorii

Politica de Confidențialitate

Politica de Confidențialitate

Protecția datelor cu caracter personal

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private in sectorul comunicaţiilor electronice, precum și a legii EU 2016/679 (numita si “GDPR”), SC Fly Music SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

SC Fly Music SRL, numită mai jos și Fly Music, cu sediu la adresa Str. Roman, nr.212, Bosanci, 727045, Suceava, Romania este înscrisă în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 21217.

Tipul de date personale colectate

Fly Music colectează anumite date cu caracter personal despre vizitatorii și utilizatorii site-urilor Fly Music.

Fly Music colectează următoarele date cu caracter personal:

Nume complet
Adresă de domiciliu/rezidență 
Adresă de e-mail 
Număr de telefon 
Cod numeric personal
Data Nașterii (pentru a confirma vârsta)

Cum colectam datele cu caracter personal

Fly Music colectează date personale atunci când sunt furnizate de dvs sau automat atunci când navigați site-urile Fly Music.

Fly Music colectează date dvs. personale atunci când sunt furnizate de dvs în timpul plasării de comenzi pe site-urile Fly Music, când vă înregistrați ca utilizator pe site-urile Fly Music, vă abonați la newsletter sau liste de email, atunci când furnizați feedback, participați într-un concurs sau când ne contactați.

Ocazional putem colecta și date personale de la alte surse cum ar fi starea tranzacțiile plaților cu cardul furnizate de operatorii de plați cu cardul (Fly Music nu colectează date despre carduri bancare ci aceste informații sunt colectate de către operatorii de plăți cu cardul), sau de la furnizori ca Google si Facebook atunci când vă autentificați cu contul acestor furnizori și acestea ne transmit informații legate de înregistrare sau profil (aceste informații sunt controlate de către dvs în cadrul serviciului oferit de furnizori).

Cum folosim datele cu caracter personal

Scopul colectării datelor furnizate de dvs. este de va oferii servicii de vânzare a produselor respectiv activități de reclamă și marketing. Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru a vă contacta în calitatea dumneavoastra de potențial client sau client. Refuzul dvs. determină imposibilitatea noastră de a vă contacta și de a vă furniza produse și servicii.

Cum deținem în siguranță datele cu caracter personal

Fly Music stochează datele cu caracter personal în servere securizate din România gestionate de către noi și furnizorii noștri.

Opțiuni de marketing cu privire la datele personale

Atunci când avem acordul dvs., (de exemplu atunci când v-ați abonat la newsletter sau atunci când în timpul plasării comenzii ați bifat opțiunea de a primi buletin de știri sau oferte speciale), vă trimitem email-uri cu informații despre produsele și serviciile care noi credem că sunt relevante pentru dvs. Aveți opțiune să vă dezabonați și să nu mai primiți astfel de informații în viitor apăsând pe link-ul de dezabonare transmis în cadrul email-ului.

Aveți deasemenea și opțiuni cu privire la module cookie, așa cum e descris mai jos. Puteți modifica opțiunile browser-ului dvs. pentru a accepta module cookie, a alege ce cookie să fie setate sau să respingeți aceste cookie. Dacă optați să respingeți stocarea de cookie, unele funcționalități ale site-urilor Fly Music nu vor mai funcționa corect în cazul dvs.

Cum puteți accesa datele dvs. personale

Puteți accesa datele dvs personale in contul client dupa ce vă autentificați pe site-urle Fly Music sau ne puteți contacta.

Conform legilor curente legate de prelucrare datelefor personale aveţi următoarele drepturi:

  • Dreptul la portabilitatea datelor: aveți dreptul de a cere toate datele pe care le deținem despre dvs. pentru a putea fi transmise altor operatori
  • Dreptul de a corecta datele dvs personale: Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil pentru a remedia situația.
  • Dreptul de a solicita ștergerea datelor personale
  • Dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de email contact@fly-music.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Aveti dreptul de a va opune la prelucrarea datelor dvs. personale in scopuri de marketing direct.

Module Cookie și statistici web

Site-urile Fly Music folosesc module cookie și alte tehnologii pentru a primi și stoca informații atunci când utilizatorul interacționează cu noi de pe un calculator sau dispozitiv mobil. Aceste informații, care includ, dar nu numai: paginile vizitate, sursa adresei de unde a venit pe website, tipul browser-ului/dispozitivului folosit, informații despre cumpărături, termeni căutare, localizare geografică pe baza adresei IP, publicitate și furnizori publicitate cum ar fi Google, Facebook ne ajută să afișăm conținut relevant utilizatorului și să îmbunătățim experiența acestuia.

Alte servicii folosite de Fly Music ce folosesc module cookie: Google Analytics un serviciu de analiză a traficului; HotJar un serviciu de analiză a comportamentului vizitatorilor pe site; Tawk un serviciu de chat; Facebook remarketing prin care clienții pot primi reclame personalizate atunci când vizitează site-ul de socializare Facebook, lucru realizat prin intermediul tehnologiei Facebook remarketing pixel, care transmite către Facebook o amprenta a browserului dvs pentru a afișa aceste reclame relevante.

Serviciul Google AdSense servește la administrarea reclamelor pe internet. Datorită așa-numitelor cookie-uri Double Click, vă putem prezenta reclame mai relevante și putem limita numărul acestora.

Site-urile Fly Music pot conține și link-uri de rețele sociale (Facebook, Google+, AddThis, Twitter, Pinterest, Instagram) care atunci când sunt apăsate și doar dacă sunteți logat în aceste rețele sociale vor transmite date legate de folosirea site-ului, inclusiv adresa dvs IP, către aceste rețele sociale în vederea partajării de către dvs a link-urilor cu alți utilizatori ("Share").

Aveți dreptul de a limita sau șterge aceste module cookie cu ajutorul browser-ului dvs (setări browser sau extensii/plugin-uri de browser), dar aceasta poate afecta funcționalitatea unor pagini din cadrul site-urilor Fly Music.

Mai multe informații despre modulele cookie le găsiți aici.

Comunicări prin email

Fly Music poate comunica prin email informații legate de produsele și serviciile oferite. Pentru aceasta folosim adresa dvs de email.

Informații despre copii

Site-urile Fly Music nu sunt dedicate pentru copii sub vârsta de 16 ani. Dacă sunteți sub vârsta de 16 ani vă rugăm să nu folosiți și să nu furnizați datele dvs site-urilor Fly Music. Dacă aveți vârsta intre 16 si 18, pentru a vă înregistra pe site-urile noastre, aveți nevoie de a fi supravegheat de către un părinte sau custode a carei responsabilitate este de a monitoriza activitatea copiilor pe site-urile Fly Music.

Cât timp deținem datele cu carater personal

Fly Music păstrează date cu caracter personal atât timp cât este necesar de a furniza produse și servicii către dvs. sau alte persoane și pentru a se conforma cerințelor legale. Dacă nu mai doriți ca datele dvs. personale să fie folosite de către Fly Music SRL, puteți solicita ștergerea datelor și închiderea contului dvs. pe site-urile Fly Music. După ce ați solicitat ștergerea datelor personale, Fly Music mai poate pastre informații din conturile șterse dacă este necesar pentru conducerea operațiunilor firmei, pentru a ne conforma cu legea, pentru a preveni frauda, a colecta plăți, rezolva probleme sau dispute sau pentru a aplica alte acțiuni permise de lege. Informațiile vor fi folosite conform acestei Politici de Confidențialitate.

Fly Music nu vinde datele colectate nici unei alte firme sau terțe parte.

Politica de confidențialitate poate fi modificată din timp în timp pentru a ne asigura că este actuală și se conformă legilor curente.

Din punctul de vedere a legii EU 2016/679 (numita si “GDPR”), Fly Music este un procesator de date cu caracter personal.

Dacă aveți întrebări despre aceaste practici de confidențialitate sau de cum gestionăm informațiile dvs. cu caracter personal ne puteți contacta la email-ul contact@fly-music.ro sau să ne scrieți la adresa Str. Roman, nr.212, Bosanci, 727045, Suceava, Romania.

Politica de confidențialitate Fly Music este valabilă începând cu data de 25 Mai 2018.